Copyright 2022 - Bygland luftsportklubb

Hei, og hjertelig velkommen til Gamaveka Extreme.

Her er litt praktisk info til deg og eventuellt ditt reisefølge.

Vennligst registrer deg og har motta ditt armbånd i bookingen. Så er tiden inne for å slå leir. Vi har delt leirstedet inn i to områder.

Om du skal sove i telt, så er det området sør for Stoga/turistinformasjonen til og med frivillighetssentralen du kan bruke. Det skal være minimum 4 meter mellom bygning og hver boenhet. Det skal være plass for brannbil å kjøre mellom boenhetene, frem til et eventuellt brannsted. Gjør deg kjent med utsatte brannslukker-apparater i nærområdet. Når det gjelder strøm, kan du koble deg på nærmeste strømskap. Vær obs på at din skjøteledning/kabeltrommel ligger beskyttet for regn. Vi ber om at strømmen brukes til kun det mest nødvendige, slik som lading, lys etc. Om strømmen blir borte, kontakt Ørjan Strandberg på telefon 91874402.

Om du skal sove i hengekøye, så er det fint om du bruker trærne bak Stoga/turistinformasjonen ned mot fjorden og sørover.

Om du skal bo i bil, bobil eller campingvogn, så er det en egen camp forbi opptrekksstarten fra gapahuken og ut til og med bryggeanlegget. Husk at det skal være minimum 3 meter mellom hver boenhet. Gjør deg kjent med utsatte brannslukker-apparater i nærområdet. Når det gjelder strøm, kan du koble deg på uttak langs brygga, evt nærmeste kabeltrommel. Pass på at din skjøteledning/kabeltrommel ligger beskyttet for regn. Vi ber om at strømmen brukes til kun det mest nødvendige, slik som lading, lys etc.  Vennligst ikke varmeovner, kaffetraktere o.l, da vi har veldig begrenset med kapasitet. Om strømmen blir borte, kontakt Ørjan Strandberg på telefon 91874402.

Det er ikke tillatt å campe ved stranden på vestsiden av veien eller på snuplassen ved pumpehuset.

Toaletter finner du i laftebygget mellom turistinformasjonen og bookingen. Disse er døgnåpne, og ett av de er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser. Det er også to toaletter på Brygga i dens åpningstider.

Dusjer er tilgjengelig hele døgnet oppe ved idrettsplassen. Se kart under. Kontakt booking for tilgang.

Om det skal grilles i privat regi, henstiller vi alle til å grille i gapahuken med tanke på brannfare.

Vi ønsker alle barn velkommen til aktiviteter. Her kan dere tegne, perle, male mm så lenge vi holder åpent. I tillegg arrangerer vi en hovedaktivitet hver dag, med hjelp av voksne. Tidspunktet varierer. Kontakt bookingen for mer informasjon.

Naturlige samlingspunkter på kveldene er på Brygga og i gapahuken.

Opptrekk og transport til start starter isj kl 08.00 hver dag. Gjør deg kjent med startene Årdalsknapen, Fennefoss, Tveitebø, Kvålsnapen, Byglandslia og Bygland OTP på flightlog, og på hjemmesiden www.blsk.no under medlemsmenyen.

Skal du ha opptrekk, les prosedyrer her: https://www.blsk.no/images/Download/Revidert_Prosedyre_for_opptrekk_med_opptrekksbter_BLSK.pdf
D
et er KUN piloter med opptrekksutsjekk som kan vinsjes med båt. Har du ikke opptrekksutsjekken fra før kan du ta denne under begynnelsen av gamaveka. Ta kontakt ved interesse. 

 

Gå opp på hovedlandingen og gjør deg kjent. Vær obs på høyspentkabel på jordets østre del.

Alle piloter må ta en eller flere vakter i redningsbåten under oppholdet. Kontakt booking for påmelding til redningsbåt tjeneste.

Helikopter er tilgjengelig fra torsdag til og med søndag. Dette lander og tar av i kanten på hovedlandingen. De av dere som dropper, logger på Bygland-helikopterdropp.

Om du ellers lurer på noe, så henvend deg gjerne i bookingen.

 

Nyttige telefonnummere:

Booking Torhild: 97828074

Transport: 

Lege Eirin: 97194801

Legevakt: 116117

Medisinsk nødtelefon: 113

 

Ha et strålende opphold :)

 

 

f t g