Copyright 2024 - Bygland luftsportklubb

Paraglider, hangglider og fallskjerm festival på Bygland, alltid i uke 30🎉

Gamaveka Extreme er et arrangement det er satt stor fokus på sikkerhet og videreutvilkling i eget tempo. Kom å gjør det du vil, når du vil iløpet av uken. Dette er en arena hvor du trygt kan utvide dine grenser, og trene på nye ting.

🪂Det blir dagsturer hver dag til nydelige starter i Setesdal med gode muligheter for XC og Hike & Fly, samt at det er flere startbare fjell i nærområdet som gjerne må benyttes! Det går shuttlebil til startene! 😁

🚁Helikopteret kommer torsdag til søndag og transporterer ivrige piloter til Årdalsknaben. Det blir også mulighet for sightseeing turer og hopp med fallskjerm 😎

Flyr du PPG? I år vil PPG gjengen prøve å ta seg en god tur eller fem i samlet flokk! Ta med motoren om du ønsker å bli med! 😃

🚤Vi har flere vinsjebåter som suser og går under festivalen, som trekker deg opp høyt over Byglandsfjord. Du MÅ ha vinsjeutsjekk for å bli trekt opp.🛵OBS! Har du ikke opptrekksutsjekk? Frykt ikke. Vi tar med landvinsjen til flystripa på Ose for de som ønsker å ta kurset. Dette kurset vil kun foregå i begynnelsen av Gamaveka (Lør-Tir).

Alle som vinsjer må påregne seg noen timer i redningsbåt🙌🏽 

🏕Under Gamaveka er det (nesten) gratis å overnatte og du kan bo i telt, bil, bobil, campingvogn, hengekøye eller hva du vil. Alle som er på arrangementet må registrere seg, og da betale en liten engangsavgift for avfall, administrasjon og strøm. Vi har alle fasiliteter som toalett, dusj og vann, samt muligheten for å koble til strøm. 

👨‍👩‍👧‍👦 Gamaveka er et familievennlig arrangement, så ta gjerne med din bedre halvdel og barn. Vi prøver å lage en barneaktivitet hver dag som kan glede og aktivisere de små og unge.

📝Det er ingen påmelding, kun registrering når du ankommer Bygland. Bookingen er åpen fra 09.00 til 21.00.

Vi har også dolly for opptrekk av hangglider!

 

I nærheten er det blandt annet matbutikker, minibank, serveringsteder, badestrand og bensinstasjon. Det er også mulig å leie rom eller hytte litt utenfor campen på Setesdal hotell. Dette bestilles eventuelt selv.

Når du ankommer Bygland, er det første du og ditt følge må gjøre å registrere dere i bookingen nede ved museet. Dere får da armbånd som viser at dere tilhører arrangementet.

 

Vi stiller med utstyr og kompetanse enten du ønsker å frifly, prøve noe nytt, eller ta ett eller flere kurs (varierer hva som er tilgjengelig). 

Her kan du ta følgende:

  • Alle teoriprøver til alle trinn og utsjekker

  • Opptrekksutsjekk OTP på både landvinsj og etter båt

  • Tandemkurs som kan føre til TP

  • Dropputsjekk DPG fra både tandem og helikopter

  • Utsjekk på rullestol tandem

  • Distanseguiding

  • Vinsjeoperatør utsjekk

  • Muligens individuell trening med instruktør på øret

 

 

 

 

 

 

f t g