Copyright 2019 - Bygland luftsportklubb


 

 

Vi kjører igang året med å få inn nødvendig utstyr, og lanserer ny logo :)

Det generøse bidraget fra Gjensidigestiftelsen får hjul å rulle på, og vi har allerede fått gjort mye.

2 komplette nye tandem paraglidere er handlet inn, sammen med ny rullestolvennlig redningsbåt og en brukt opptrekksbåt.

Nå er det rullestolproduksjonen, og diverse utstyr som gjenstår.

Jan Øgrey ble vi kjent med gjennom Landsforeningen for ryggmargsskadde. Han har vert hos oss og fløyet med rullestolen første gang i 2017 under Gamaveka Extreme. Det viser seg at han er teknisk tegner, og han tilbyr oss å tegne stolen profesjonellt ostnadsfritt. Han bidrar med mange gode ideer, og første tegning blir tegnet. Vi ser på tegningen sammen, og kommer med forbedringer. Nye tegninger ble tegnet. Til slutt hadde vi en stol som så veldig bra ut, og vi engasjerte på Jan sitt initiativ en ansatt hos MH Wirth, og Ti-tec i Vennesla. Ti-tec bestiller inn aluminiumen som skal til for 3 nye stoler. MH Wirth bøyer rørene for oss, og Ti-tec dreier og sveiser. Vipps, så var det 3 nye stoler som ikke så ut som slitne prototyper lenger :)

 

Mission Critical Design på Rena, bidrar med webbing og sytråd. Nye holdere til seletøy skulle lages finere og bedre. Symaskin ble kjøpt inn, og prototype på dette ble laget, samt forsterket nett for passasjerene å hvile benene i.

Vi dro til Voss for å teste en av de nye stolene med prototype holdere i. Vi fikk låne verkstedet til Flyby Fester som er en paragliderforhandler på Voss for å lage en til.

På Voss hadde vi som vanlig avtale med Teampilot Geir Ove Himle, som er med oss hvert år under veko, samt ei dame med ALS som ikke hadde så lenge igjen å leve. Hun møtte opp med familien sin, og forklarte at hun ikke tålte vind i ansiktet, da det gjorde at hun ikke klarte å puste. Ny hjelm med visir ble handlet inn samme dag.