Copyright 2020 - Bygland luftsportklubb

Vil du bli med opp en tur?

 

Bygland luftsportklubb tilbyr introduksjonsturer til de som ønsker seg en luftig opplevelse. Dette er en super innfallsvinkel til sporten vår.
Turen tas på Bygland i tidsrommet april til oktober etter båt. Noe som garanterer deg minimum 15 minutt i luften, og ca 1000 meter høyde. På denne høyden løser vi bort opptrekkslinen, og flyr videre for oss selv.
Det er du som bestemmer mye av turen. Kanskje du har et ønske om å prøve å styre?  Hvordan ønsker du vi skal fly? Kanskje kjenne på noen g-krefter?

Bygland luftsportklubb har noen av landets mest erfarne tandempiloter. De flyr også tandem med rullestol om du av en eller annen grunn ikke er i stand til å løpe tilstrekkelig.

Pris: 2000,- per tur

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BLACK WEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En annerledes Black week i Bygland luftsportklubb (BLSK)

Vi i klubben vet å sette pris på frivillighet. Blsk lever av frivillighet, og hadde ikke overlevd uten. Å kunne gi noe til andre uten at man tjener penger på det personlig, er noe som settes høyt.

Styret i Bygland luftsportklubb har avgjort at for hver introduksjonstur (tandemtur) som selges fra fredag 22.11 og frem til neste fredag 28.11 kl 23.59, så donerer vi halvparten av beløpet til valgfri frivillig organisasjon/lag/forening med lokal forankring i Bygland kommune.
Du kjøper deg, eller noen andre, en opplevelse samtidig som du støtter noe som står deg nær. De som jobber frivillig for at andre skal få oppleve, lære, få hjelp eller andre ting.

Introduksjonsturene koster 2000,- per stk, og kan tinges per e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller via vår vipps butikk. Skriv da hvilken frivillig organisasjon/lag/forening du ønsker å støtte med halvparten av dette beløpet.

Oversikt fra kommunen over
frivillige organisasjoner/lag/foreninger, finner du her:

Bygland IL
Bygland Frivillighetssentral
Bygland Jeger og Fiskarlag
Bygland Ungdomslag
Bygland Helselag
Framsteg 4H
Bygland Bygdekvinnelag
Bygland Husflidslag
Bygland Skyttarlag
Byglandsfjord Barnekor
Kong Hanes Efterfølgere
Austad Leikarring
Byglandsfjord Grendelag
Bygland Hornmusikk
Bygland Mållag
Mekkeklubben
Krik Mini Byglandsfjord
Setesdal Revmatikerforening

Det kan være flere

 

 

f t g